Jaarvergadering Orde van Advocaten Zeeland-West-Brabant - donderdag 14 maart 2019

Jaarvergadering Orde van Advocaten Zeeland-West-Brabant - donderdag 14 maart 2019


Collegae en confrères, amicae, amici,

Namens de deken bericht ik u dat de jaarvergadering van de orde van advocaten in het arrondissement Zeeland-West-Brabant dit jaar plaats zal vinden op donderdag 14 maart 2019. Namens de deken roep ik u op om daarbij aanwezig te zijn.
De vergadering wordt gehouden in Apollo Hotel, Stationsplein 14 te Breda. Vanaf 16.00 uur is de ontvangst en kunt u zich inschrijven op de presentielijst. De vergadering zal stipt om 16.30 uur beginnen met aansluitend een borrel en een diner (zie hieronder).

Nieuw dit jaar is dat wij u vragen u vooraf aan te melden voor de jaarvergadering. Aanmelding uiterlijk 8 maart a.s. dit in verband met de voorbereidingen van de staf van het Apollo Hotel. Klikt u hier om u aan te melden.

De agenda met bijlagen ontvangt u per e-mail op 27 februari a.s.

Ná de vergadering is er gelegenheid om te borrelen en te dineren. De borrel is voor rekening van de orde, het diner is voor eigen rekening. Indien u ook wilt deelnemen aan het diner, kunt u dit aangeven bij uw aanmelding. Het 3-gangendiner wordt aangeboden voor € 36,50, inclusief 2 dranken naar keuze (Hollands assortiment) en dient na afloop bij Apollo Hotel afgerekend te worden. Eventuele dieetwensen kunt u ná aanmelding doorgeven via het e-mailadres: damen@advocatenorde-zwb.nl.

De raad van de orde hoopt op een drukbezochte en vruchtbare vergadering.

Terug naar het nieuws-overzicht