Roldiner dinsdag 18 juni 2019

Roldiner 2019

 

Geachte collegae en confrères, amicae en amici,

In maart ontving u de vooraankondiging van het traditionele roldiner, dat dit jaar zal plaatsvinden op dinsdag 18 juni 2019.

Het roldiner vindt vanaf 17.30 uur plaats bij Paviljoen Het Houtse Meer.
Namens de deken nodig ik u hierbij uit aanwezig te zijn.

Paviljoen Het Houtse Meer
Pannenhuisstraat 40
4911 BS Den Hout
www.hethoutsemeer.nl

(navigatie: Bergsebaan Den Hout en niet Pannenhuisstraat invoeren. De Pannenhuisstraat is een zandpad en het Houtse Meer zit aan het einde daarvan op de kruising Bergsebaan/Pannenhuisstraat)

Menu
3-gangen plankenmenu – foodsharing diner

Voor het diner wordt er uiteraard rekening gehouden met vegetariërs, (dieet)wensen en allergieën. Deze verzoek ik u vriendelijk separaat per e-mail, uiterlijk 6 juni a.s., door te geven via: damen@advocatenorde-zwb.nl.

Kosten
De kosten voor het diner bedragen € 42,00. U krijgt zoals te doen gebruikelijk bij binnenkomst een glas prosecco aangeboden, dit naar goed gebruik voor rekening van de raad van de orde. Na het proostmoment zal de bar openen. De drankjes worden verzorgd op basis van munten, deze kunt u bij de bar aanschaffen. Frisdranken en bier kosten 1 munt, wijn 2 munten. Munten zullen € 2,50 per stuk kosten.

Betaling
Na ontvangst wordt aan iedereen gevraagd direct de prijs van het menu à € 42,- te voldoen. Bij voorkeur uitsluitend per pin. Tegelijkertijd kunt u munten voor de drankjes aanschaffen.

Aanmelding
Gelet op het feit dat er maximaal 100 mensen kunnen deelnemen aan het roldiner, verzoek ik u vriendelijk u op tijd aan te melden, zodat uw plaats aan tafel gegarandeerd is. Klikt u hier om u aan te melden.

Graag verneem ik uiterlijk 6 juni a.s. van u of u aan het diner zult deelnemen. Indien u onverhoopt na uw inschrijving moet afzeggen, dan kan dat nog tot en met uiterlijk 6 juni a.s. 17.00 uur. Let op: bij een latere afmelding zorgt u voor vervanging óf bent u de menuprijs verschuldigd.

Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zie uw inschrijving gaarne tegemoet.

Met vriendelijke groet,
namens de raad van de orde,


Monique Rademaker
Adjunct-secretaris

Terug naar het nieuws-overzicht