CCV 2018

CCV 2018

 

De uitnodiging voor het doen van de CCV-opgave over 2018 is op vrijdag 5 april jl. per e-mail verzonden. Indien u de uitnodiging niet hebt ontvangen, controleert u dan de spam filter van uw e-mail. Mocht de uitnodiging ook daarin niet terug te vinden zijn, stuurt u dan een e-mail aan algemeen@advocatenorde-zwb.nl. Indien u in 2019 bent beëdigd en in 2018 geen advocaat was, hoeft u geen CCV-opgave te doen en zult u geen uitnodiging ontvangen.
 

Wij wijzen u op het volgende:

  • u kunt opgave doen via de toegestuurde weblink (dus zonder advocatenpas);
  • er is geen kantooropgave meer. Elke individuele advocaat dient één of meer vragen te beantwoorden met betrekking tot de kantoororganisatie en dient zich er van te vergewissen dat één en ander binnen het kantoor op ordelijke wijze gebeurt; 
  • de uitnodiging tot het aanleveren van de kengetallen wordt in juli 2019 verzonden. 
  • de certificaten moeten geüpload worden (tot een maximum van 30 punten, gelet op artikel 4.4 lid 3 Voda). Dit kan via “bladeren” of “slepen”. Indien u kiest voor “slepen” adviseren wij u van de certificaten samen 1 bestand te maken en deze op uw bureaublad te plaatsen, zodat slepen makkelijker gaat.

Instructie CCV: de persoonlijke link moet aangeklikt worden en dan zit u in de vragenlijst. Mocht deze link niet werken na het aanklikken ervan, klikt u dan met de rechter muisknop op de link, kopieer deze en plak de link in de adresbalk van uw browser. Op die manier kunt u het formulier alsnog benaderen.

Het is mogelijk halverwege het invullen te stoppen, dit moet u dan in de opgave aangeven. U krijgt dan een e-mail waarin een link is opgenomen waarmee u opnieuw in de opgave kan komen.

Na het invullen en verzenden ontvangt u per e-mail een ontvangstbevestiging. Hierin vind u een link waarmee u het door u ingevulde webformulier kunt raadplegen. Let u er op dat het in sommige gevallen tot circa 30 minuten kan duren voor het document zichtbaar is. 

Lees de FAQ Verordening op de advocatuur/vakbekwaamheid goed door.

Terug naar het nieuws-overzicht