VACATURE JURIDISCH SECRETARESSE (V / M, ÉÉN JAAR) – 32 UUR PER WEEK

 

Het bureau van de orde van advocaten Zeeland-West-Brabant gevestigd te Breda, is op zoek naar een juridisch secretaresse voor 32 uren per week.

De werkzaamheden zullen, naast andere werkzaamheden, bestaan uit de administratieve ondersteuning van de stafjuristen en in voorkomende gevallen van de adjunct-secretaris. De stafjuristen houden zich voornamelijk bezig met het ondersteunen van de deken en de raad van de orde bij het houden van toezicht op de leden van de advocatenbalie. Een groot deel van hun werkzaamheden betreft de behandeling van klachten tegen advocaten in het arrondissement Zeeland-West-Brabant.

Van de juridisch secretaresse wordt verwacht dat zij / hij een uitstekende beheersing heeft van de Nederlandse taal, goed met geautomatiseerde systemen kan omgaan en daar aantoonbare ervaring mee heeft, analytisch kan denken, beschikt over administratief / organisatorische vaardigheden en goed kan communiceren.

Nadere informatie over de vacature is te verkrijgen bij de adjunct-secretaris mevrouw mr M.A.M. Rademaker, telefonisch bereikbaar via nummer 076 - 520 54 15. U kunt uw reactie vóór maandag 30 november a.s. verzenden aan: Bureau orde van advocaten, Postbus 2530, 4800 CM Breda of per e-mail aan: rademaker@advocatenorde-zwb.nl

Terug naar het nieuws-overzicht