Orde van Advocaten ZEELAND-WEST-BRABANT

Welkom op de internetsite van de orde van advocaten Zeeland-West-Brabant. Op deze site kunt u onder andere informatie krijgen over onze organisatie, hoe een advocaat rekent en wat u kunt doen als u niet tevreden bent over uw advocaat.

Advocaten uit het arrondissement Zeeland-West-Brabant vinden hier meer informatie over wet- en regelgeving, de plaatselijke richtlijnen en overige zaken die van belang zijn voor de praktijkuitoefening.

Advocaat-stagiaires kunnen hier terecht voor informatie over de beëdiging en de stageperiode.

 

Afwijkende tijden van bereikbaarheid bureau van de orde  


Maandag 22 april is het bureau de gehele dag gesloten.
Donderdag 30 en vrijdag 31 mei is het bureau de gehele dag gesloten.
Maandag 10 juni is het bureau de gehele dag gesloten.
Woensdag 25 en donderdag 26 december is het bureau de gehele dag gesloten. 

 

Advocaat zoeken

Als u op zoek bent naar een advocaat, kunt u gebruik maken van de zoekmachine "Vind uw advocaat". In deze zoekmachine worden alle advocaten in Nederland vermeld. U kunt zoeken op naam van de advocaat en op vestigingsplaats. Daarnaast kunt u nog een aantal voorkeuren aangeven, zodat u een selectie aan advocaten gepresenteerd krijgt.

 

Kijk voor informatie over de Nederlandse orde van advocaten op de website van de landelijke orde.

 

Beëindigen van de praktijk

Als u de advocatuur (tijdelijk) wilt verlaten kunt u uw schrappingsverzoek indienen via Mijn Orde. U kunt uw schrappingsverzoek alleen per direct of een datum in de toekomst in laten gaan.

Vergeet niet om een aantal zaken te regelen als u stopt als advocaat. Hoe zit het bijvoorbeeld met uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering of de stichting derdengelden? Hier vindt u meer infomatie met betrekking tot de beëindiging van uw praktijk: https://www.advocatenorde.nl/voor-uw-praktijk/stoppen-met-de-praktijk.

 

 

Red de rechtsstaat